Wij zijn de ondernemers van nu

Belieff Academy bestaat uit een grote groep ondernemers en vakspecialisten die ondernemerschap stimuleren en faciliteren door hun eigen kennis en kunde over te dragen en samen te groeien.

Door een breed aanbod op het gebied van ondernemerschap kan de Belieff Academy in elke vraag voorzien. Staat uw vraag niet binnen ons aanbod? Dan gaan wij nog steeds opzoek naar het gewenste resultaat.

Oprichter ‘Rick van geloven (1993)’ wilde tijdens zijn studie graag ondernemen, maar vond het erg lastig om dit te combineren met zijn eigen studie. Hierdoor besloot hij een eigen leerlijn te creëren waardoor dit wel mogelijk werd gemaakt. Door competenties die op school gehaald moesten worden, te koppelen aan zijn onderneming, kon hij groeien in zowel zijn school als in zijn business. Was dit makkelijk? Nee absoluut niet! Daarom vond hij dat dit makkelijker moest en wilde dit toegankelijk maken voor ander studenten en ondernemers.

Hij volgde meerdere ondernemerstrajecten en haalde hieruit wat voor hem noodzakelijk was. Door de combinatie aan ervaring, cursussen en vallen en opstaan wist hij steeds beter hoe je een onderneming kon opzetten en dit moest overbrengen naar andere ondernemers in dop.

Zo begon de Belieff Academy in 2014 met enkel losse workshops pitchen. Nadat de vraag toenam kwamen hier meerdere workshop bij en werden er al mooie ondernemingen geholpen om succes te bereiken en dromen te realiseren.

Inmiddels biedt Belieff Academy met haar 3 onderdelen:

Een breed aanbod op het gebied van ondernemerschap om onderwijs en organisaties te helpen ondernemender te worden en succes te behalen en dromen te realiseren.

Program

Programma’s op het gebied van ondernemerschap

HUB

Fysieke balie voor al je vragen

Network

Een portaal met experts en vakspecialisten

Onze avonturen

uur video content

ondernemers

Workshops

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur snel een Whatsapp bericht

Onze voordelen

 Volledige programma's tot losse lessen

  De juiste spreker voor elke vraag

 Persoonijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired