Selecteer een pagina

Workshop: Design Thinking

Informatie over de workshop

Ga jij een nieuw product of dienst op de markt brengen en weet je niet welke stappen je moet nemen? Design thinking helpt jou om stapsgewijs een product te ontwikkelen dat klaar is om een vliegende start te maken.

N
Op locatie of via videobellen
N
Tijd inclusief opdrachten 3 uur
N
Ook online beschikbaar

Voor wie is het bedoeld?

Ga jij een nieuw product of dienst op de markt brengen en weet je niet welke stappen je moet nemen? Design thinking helpt jou om stapsgewijs een product te ontwikkelen dat klaar is om een vliegende start te maken bij de lancering van je innovatieve product

Wat ga je doen?

Aan de hand van onze presentatie met praktische praktijkvoorbeelden maak je kennis met Design thinking en de toepassingen van de methodiek. Vervolgens gaan we de 5 stappen van Design Thinking doorlopen en ook daadwerkelijk op de jouw case toepassen.

Wat is de leeruitkomst?

Na de workshop weet je hoe je een product kunt ontwikkelen dat aansluiting vindt bij de markt. Je weet welke stappen je moet doorlopen en hoe je met potentiële klanten in gesprek moet gaan om het product of dienst verder te ontwikkelen.

De workshop is online beschikbaar!

Volg de trainingen wanneer het voor jou relevant is en jij er tijd voor hebt. Moet je deze week jouw innovatie pitchen? Volg de pitch training! Op zoek naar innovatieve ideeën om de wereld een stuk beter te maken? Volg Startup Idea Generator en Idea Launcher! Liever gelijk weten of de markt jouw product wel ziet zitten? Begin gelijk met digitaal prototypen en lanceer binnen een uur jouw website!

N
10 trainingen
N
Integrale aanpak
N
On demand beschikbaar

Top 3 workshops

Onze workshops worden met zorg gegeven door leden van het Belieff Network, die expert zijn op één van de betreffende onderdelen. Hieronder worden een aantal van onze populairste workshops getoond. Meer workshops zijn: Idea Generation, Design thinking, Business Model Canvas, Digital Prototyping, Social media en Sales. Bekijk hier alle workshops >

Top 3 workshops

Zakelijk vloggen

Produceer je eigen zakelijke vlog voor jouw organisatie.

Meer info >

Start-up Launcher

Maak met de Idea Launcher een prototype voor jouw organisatie.

Meer info >

Pitchen

Ontwikkel een ijzersterke pitch voor jouw organisatie.

Meer info >

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

Onze voordelen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Volledige programma's tot losse lessen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 De juiste spreker voor elke vraag

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Persoonlijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired