Selecteer een pagina

Workshop: Digitaal Prototypen

Informatie over de workshop

e student produceert een duurzaam business model door gevalideerd leren, waarbij hij gebruik maakt van de Build-Measure-Learn cyclus. De student kan toelichten wat het nut is van een M.V.P.

N
Op locatie of via videobellen
N

Tijd inclusief opdrachten 4 uur

N
Ook online beschikbaar

Voor wie is het bedoeld?

Ben je geintresseerd in ondernemerschap? Dan is deze workshop een uitstekende keuze. Naast de inhoudelijke onderdelen van het ondernemen komen verschillende inspirerende onderwerpen aan bod.

Wat ga je doen?

De student produceert een duurzaam business model door gevalideerd leren, waarbij hij gebruik maakt van de Build-Measure-Learn cyclus. De student kan toelichten wat het nut is van een M.V.P. De student lanceert binnen 30 minuten een bedrijfswebpagina en een chatbot. Hij ontvangt hier feedback op, evalueert deze feedback en verwerkt dit in een verbeterde versie van het prototype.

Wat is de leeruitkomst?

De student kan de Lean Startup Methode toepassen. Hij begrijpt wat het verschil is tussen traditionele bedrijven en startups. De student kan beoordelen wanneer hij kwalitatieve strategieën, zoals test cards, the Mom Test en Congierge piloting, of kwantitatieve strategieën als de Smoke Test en Growth Hacking in moet zetten.

De workshop is online beschikbaar!

Volg de trainingen wanneer het voor jou relevant is en jij er tijd voor hebt. Moet je deze week jouw innovatie pitchen? Volg de pitch training! Op zoek naar innovatieve ideeën om de wereld een stuk beter te maken? Volg Startup Idea Generator en Idea Launcher! Liever gelijk weten of de markt jouw product wel ziet zitten? Begin gelijk met digitaal prototypen en lanceer binnen een uur jouw website!

N
10 trainingen
N
Integrale aanpak
N
On demand beschikbaar

Top 3 workshops

Onze workshops worden met zorg gegeven door leden van het Belieff Network, die expert zijn op één van de betreffende onderdelen. Hieronder worden een aantal van onze populairste workshops getoond. Meer workshops zijn: Idea Generation, Design thinking, Business Model Canvas, Digital Prototyping, Social media en Sales. Bekijk hier alle workshops >

Top 3 workshops

Zakelijk vloggen

Produceer je eigen zakelijke vlog voor jouw organisatie.

Meer info >

Start-up Launcher

Maak met de Idea Launcher een prototype voor jouw organisatie.

Meer info >

Pitchen

Ontwikkel een ijzersterke pitch voor jouw organisatie.

Meer info >

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

Onze voordelen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Volledige programma's tot losse lessen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 De juiste spreker voor elke vraag

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Persoonlijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired