Selecteer een pagina

Gerwin Deinum

Informatie

Gerwin Deinum (1990) heeft in 2013 zijn eerste onderneming gestart. Sindsdien heeft hij met zijn bedrijf Brand Solutions elk jaar een groei in omzet en collega’s gerealiseerd.

Krachten van deze spreker

N

Motiverend

N

Enthousiasmerend

N

Ondernemend

Over Gerwin Deinum

Gerwin Deinum (1990) heeft in 2013 zijn eerste onderneming gestart. Sindsdien heeft hij met zijn bedrijf Brand Solutions elk jaar een groei in omzet en collega’s gerealiseerd. Het bedrijf Brand Solutions heeft hij opgericht omdat hij destijds zijn kennis op het gebied van verkoop wou delen. Met als resultaat ruim 300 verkopers door heel Nederland die onderwezen zijn met zijn verkooptechnieken en vestigingen in Groningen, Utrecht en Nijmegen.

Tegenwoordig vindt hij het leuk om anderen te inspireren hetzelfde pad te bewandelen als hijzelf deed. Met zijn ervaring als succesvolle ondernemer kan hij veel bedrijven helpen op het gebied van sales, marketing en ondernemerschap. Hij kan op een praktische kennis overdragen zonder abstract te worden.de belevingswereld en wijze lessen. Dat doorzetten na tegenslagen noodzakelijk is bij verandering, weet je zeker na het horen van zijn verhaal.

 

Onderwerpen

Ondernemerschap, Sales en Marketing

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

Onze voordelen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Volledige programma's tot losse lessen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 De juiste spreker voor elke vraag

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Persoonlijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired