Een hands-on aanpak in het onderwijs 

De HUB is een fysieke balie die aanwezig is op school. Met onze Belieff HUB stimuleren wij ondernemerschap en innovatie binnen het onderwijs en de zakelijke markt. 

Wat kan de HUB jouw bieden?

Wij helpen scholen bij de invulling van keuzedelen en vakken rondom ondernemerschap. Wij begeleiden dit proces gedurende de gehele periode van het vak en zorgen dat na de uitvoering van het programma iedere deelnemer weet of ondernemerschap bij hen past.

Wat promoten wij?

Wij bieden een programma aan om alle tools en handvaten te krijgen op het gebied van ondernemerschap. Dit bieden wij zowel online als offline aan, om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken en het voor iedereen toegankelijk te maken.

Behoefte begrijpen

We starten door de hub te plaatsen op een zichtbare plaats binnen de doelgroep, denk aan bijvoorbeeld een kantine of op een ander centraal punt waar iedereen samenkomt. Vanuit het vertrekpunt van de HUB gaan wij in gesprek met de doelgroep om te kijken hoe ondernemerschap leeft en hoe hier invulling aan gegeven kan worden.

De mogelijkheden

Als de behoefte helder is, starten wij met het promoten van de mogelijke activiteiten op het gebied van ondernemerschap. Hierbij valt te denken aan onder meer online campagnes, fysieke promotiematerialen en de aanwezigheid van de HUB om bewustwording van deze mogelijkheden te creëren.

Effect meten

In deze fase weet de doelgroep dat ondernemerschap wordt gestimuleerd en krijgt inzicht in de mogelijkheden hiertoe binnen de organisatie. Nu is het een kwestie van actie ondernemen. Door een korte vragenlijst gecombineerd met een presentatie zullen wij een gedetailleerd rapport en aanbevelingen presenteren aan de organisatie.

Faciliteren van ondernemende activiteiten

Tot slot worden de aanbevelingen ondersteund met toepasselijke activiteiten. Dit gebeurt aan de hand van 1-op-1 begeleiding, workshops en (groeps)presentaties.

Open het gesprek binnen je organisatie

De aanwezigheid van de HUB geeft een prikkel aan student of medewerker. Tijdens de beschikbare uren zullen promotors van de HUB actief in gesprek gaan met studenten om hen te stimuleren in hun ondernemende gedrag. Hierbij is de intentie om studenten kennis te laten maken met de positieve gevolgen van ondernemend gedrag en hen te bewegen dit gedrag te vertonen.

De Belieff HUB draagt bij aan het verbeteren van een goed zelfbeeld door actief studenten of medewerkers te stimuleren gedurende de periode om vooral meer te ‘doen’. Omdat het mag en leuk is!

Onderwijs

De Belieff HUB is tijdens het schooljaar elke lesweek aanwezig voor de studenten. Tijdens een dagdeel van 4 uur wordt ondernemerschap optimaal geïntegreerd met het reguliere curriculum. Waar nodig of gewenst kunnen ondersteuningsuren op afwijkende tijdstippen ingepland worden.

Vraag hier naar de mogelijkheden om promotor te worden

Onze voordelen

  De juiste spreker voor elke vraag

  Volledige programma’s

  Persoonijk advies

 

Contactgegevens

Lopendediep 22A

9712NW Groningen

06 23552861

info@belieffacademy.nl

Review van student Nour Hoffman

In het jaar 2019 ondernemingschap gevolgd bij bij de Belieff Academy.
Ik werd begeleid door Rick en heeft mij door zijn enthousiasme, kennis en passie voor ondernemen kunnen inspireren om me eigen onderneming te starten. Geen vraag is te veel! En komt vervolgens met veel oplossingen en leuke ideeën.

Een jaar later staan we nu samen op Alfa College met de popup ondernemer hub. Waar wij studenten stimuleren en inspireren te ondernemen. Rick kan dat als geen ander!
Hij is nog steeds mijn coach op gebied van ondernemingschap en blijf ik van hem leren.

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur snel een Whatsapp bericht

Onze voordelen

 Volledige programma's tot losse lessen

  De juiste spreker voor elke vraag

 Persoonijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired