Selecteer een pagina

Een hands-on aanpak in het onderwijs 

De HUB is een fysieke balie die aanwezig is op school. Met onze Belieff HUB stimuleren wij ondernemerschap en innovatie binnen het onderwijs en de zakelijke markt. 

Wat kan de HUB jouw bieden?

Wij helpen scholen bij de invulling van keuzedelen en vakken rondom ondernemerschap. Wij begeleiden dit proces gedurende de gehele periode van het vak en zorgen dat na de uitvoering van het programma iedere deelnemer weet of ondernemerschap bij hen past.

N
Als keuzevak of keuzedeel
N
Startup program op school
N
Inspireert ondernemend gedrag

Wat promoten wij?

Wij bieden een programma aan om alle tools en handvaten te krijgen op het gebied van ondernemerschap. Dit bieden wij zowel online als offline aan, om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken en het voor iedereen toegankelijk te maken.

Behoefte begrijpen

We starten door de hub te plaatsen op een zichtbare plaats binnen de doelgroep, denk aan bijvoorbeeld een kantine of op een ander centraal punt waar iedereen samenkomt. Vanuit het vertrekpunt van de HUB gaan wij in gesprek met de doelgroep om te kijken hoe ondernemerschap leeft en hoe hier invulling aan gegeven kan worden.

De mogelijkheden

Als de behoefte helder is, starten wij met het promoten van de mogelijke activiteiten op het gebied van ondernemerschap. Hierbij valt te denken aan onder meer online campagnes, fysieke promotiematerialen en de aanwezigheid van de HUB om bewustwording van deze mogelijkheden te creëren

Effect meten

In deze fase weet de doelgroep dat ondernemerschap wordt gestimuleerd en krijgt inzicht in de mogelijkheden hiertoe binnen de organisatie. Nu is het een kwestie van actie ondernemen. Door een korte vragenlijst gecombineerd met een presentatie zullen wij een gedetailleerd rapport en aanbevelingen presenteren aan de organisatie. 

Faciliteren van ondernemende activiteiten

Tot slot worden de aanbevelingen ondersteund met toepasselijke activiteiten. Dit gebeurt aan de hand van 1-op-1 begeleiding, workshops en (groeps)presentaties.

Top 3 workshops

Onze workshops worden met zorg gegeven door leden van het Belieff Network, die expert zijn op één van de betreffende onderdelen. Hieronder worden een aantal van onze populairste workshops getoond. Meer workshops zijn: Idea Generation, Design thinking, Business Model Canvas, Digital Prototyping, Social media en Sales. Bekijk hier alle workshops >

Top 3 workshops

Zakelijk vloggen

Produceer je eigen zakelijke vlog voor jouw organisatie.

Meer info >

Start-up Launcher

Maak met de Idea Launcher een prototype voor jouw organisatie.

Meer info >

Pitchen

Ontwikkel een ijzersterke pitch voor jouw organisatie.

Meer info >

Open het gesprek binnen je organisatie

De aanwezigheid van de HUB geeft een prikkel aan student of medewerker. Tijdens de beschikbare uren zullen promotors van de HUB actief in gesprek gaan met studenten om hen te stimuleren in hun ondernemende gedrag. Hierbij is de intentie om studenten kennis te laten maken met de positieve gevolgen van ondernemend gedrag en hen te bewegen dit gedrag te vertonen.

De Belieff HUB draagt bij aan het verbeteren van een goed zelfbeeld door actief studenten of medewerkers te stimuleren gedurende de periode om vooral meer te ‘doen’. Omdat het mag en leuk is!

N
Als keuzevak of keuzedeel
N
Startup program op school
N
Inspireert ondernemend gedrag

Het program is ook volledig online beschikbaar!

Volg de trainingen wanneer het voor jou relevant is en jij er tijd voor hebt. Moet je deze week jouw innovatie pitchen? Volg de pitch training! Op zoek naar innovatieve ideeën om de wereld een stuk beter te maken? Volg Startup Idea Generator en Idea Launcher! Liever gelijk weten of de markt jouw product wel ziet zitten? Begin gelijk met digitaal prototypen en lanceer binnen een uur jouw website!

N
10 trainingen
N
Integrale aanpak
N
On demand beschikbaar

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

Onze voordelen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Volledige programma's tot losse lessen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 De juiste spreker voor elke vraag

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Persoonlijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired