Selecteer een pagina

Stephan Haalboom

Informatie

Founder @ Creative Staff – Optimaliseert het wervingsproces voor organisaties.

Krachten van deze spreker

N

Motiverend

N

Enthousiasmerend

N

Ondernemend

Over Stephan Haalboom

Stephan is in een ver verleden gestart met HBO Bedrijfskunde. Vooral omdat hij er weinig kennis van had en begreep. Hij heeft zijn eerste ervaring opgedaan bij een Werving & Selectiebureau, waar hij na verloop van tijd verantwoordelijk was voor zijn eigen afdeling. Terwijl er toch nog ergens die droom in zijn achterhoofd leefde van een eigen bedrijf. Zes jaar geleden trok hij de stoute schoenen aan en is gestart met zijn eigen bureau. Ten volle bewust van de risico’s die dit met zich meebracht. Dat dit flexibiliteit vraagt en doorzettingsvermogen. En hoe belangrijk het is te beseffen wanneer welke belangrijker is.
Met enthousiasme heeft hij de laatste jaren allerlei projecten opgestart met variërend succes. Maar elke ervaring gaf een bijzonder inzicht en elk inzicht bracht hem tot dit punt. Een van de projecten waar hij zich mee bezig heeft gehouden is de Belieff Academy. Hij is enorm trots op het resultaat dat inmiddels is bereikt door de mensen achter deze organisatie.
Vanuit Creative Staff helpt hij bedrijven bij het beter inrichten van hun wervings- en personeelsbeleid, waardoor ze betere resultaten behalen dan hun concurrenten. Vanuit de Belieff Academy helpt hij op meer individuele schaal mensen met het najagen van hun droom. Met een eerlijke, kritische blik en minstens zoveel enthousiasme als de ‘wannabe’ ondernemer.

Onderwerpen

Strategie, Business Models en Technologie

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

Onze voordelen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Volledige programma's tot losse lessen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 De juiste spreker voor elke vraag

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Persoonlijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired