Selecteer een pagina

Workshop: Social Media

Informatie over de workshop

Social media wordt gebruikt om via target marketing je doelgroep te bereiken en laagdrempelig verbinding te krijgen met potentiele nieuwe klanten.

N
Op locatie of via videobellen
N
Tijd inclusief opdrachten 3 uur
N
Ook online beschikbaar

Voor wie is het bedoeld?

Social media wordt gebruikt om via target marketing je doelgroep te bereiken en laagdrempelig verbinding te krijgen met potentiele nieuwe klanten. Je kunt social media op verschillende manieren inzetten, maar welk kanaal is nu de juiste en wat is de beste manier?

Wat ga je doen?

Een ervaren social media specialist neemt je mee in praktijkvoorbeelden die gelijk toepasbaar zijn voor jouw eigen situatie. Zo worden onder andere Instagram, Facebook en Linkedin behandeld en leer je hoe je een campagne opzet. Een laptop is voor deze workshop een vereiste, aangezien je het geleerde gelijk gaat toepassen.

Wat is de leeruitkomst?

Na deze training weet de student hoe hij een effectief social media profiel aanmaakt en welke factoren meespelen. Daarnaast beschikt de student over een campagne die direct gestart kan worden om direct een groot publiek aan te spreken.

De workshop is online beschikbaar!

Volg de trainingen wanneer het voor jou relevant is en jij er tijd voor hebt. Moet je deze week jouw innovatie pitchen? Volg de pitch training! Op zoek naar innovatieve ideeën om de wereld een stuk beter te maken? Volg Startup Idea Generator en Idea Launcher! Liever gelijk weten of de markt jouw product wel ziet zitten? Begin gelijk met digitaal prototypen en lanceer binnen een uur jouw website!

N
10 trainingen
N
Integrale aanpak
N
On demand beschikbaar

Top 3 workshops

Onze workshops worden met zorg gegeven door leden van het Belieff Network, die expert zijn op één van de betreffende onderdelen. Hieronder worden een aantal van onze populairste workshops getoond. Meer workshops zijn: Idea Generation, Design thinking, Business Model Canvas, Digital Prototyping, Social media en Sales. Bekijk hier alle workshops >

Top 3 workshops

Zakelijk vloggen

Produceer je eigen zakelijke vlog voor jouw organisatie.

Meer info >

Start-up Launcher

Maak met de Idea Launcher een prototype voor jouw organisatie.

Meer info >

Pitchen

Ontwikkel een ijzersterke pitch voor jouw organisatie.

Meer info >

Wil je vrijblijvend advies?

Stuur gerust een mail

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

Onze voordelen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Volledige programma's tot losse lessen

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 De juiste spreker voor elke vraag

Check Mark on Mozilla Firefox OS 2.5 Persoonlijk advies

Bezoekadres

Lopendediep 22A

9712 NW Groningen

Copyright Belieff | Ontwerp door Ewired